contacteer mij

Lucas Postma

Contact opnemen

Geef altijd een goede beschrijving van het lawaai, te gebruiken gelieve het volgende: (te gebruiken gelieve slechts de informatie die in uw blogpost) is – wat is het lawaai? – Wat maakt het hoorbaar? – Wat hoort u?

– Wanneer verscheen het lawaai? – Waarom was het zo luid? – Wat kon het veroorzaakt hebben? – Who is het betrokkene?

– Wat worden de sprekers verbonden met? – Waar worden zij gevestigd? – Hoe worden zij verbonden? – Luisteren Who is de mensen die aan het lawaai? – Wat herinnert dit lawaai u aan? – Hoe wordt het verbonden met wat u elke dag doet? – Hoe denkt u het van andere geluiden verschillend is? – Wanneer is de uiterste datum gehoord u dit lawaai? – Bent u zich bewust van zijn frequentiegebied?

– Waar zou u me u willen bereiken?

Als u om het even welke commentaren op het artikel of op de blog zelf hebt, aarzel niet om me te contacteren of uw hieronder commentaren te posten.

Als u me wilt contacteren kunt u het hier doen. Dank.

Ik gebruik deze correcte bars om enkele duurdere apparaten te vervangen die ik op Internet, zoals iBeacons heb gevonden. Ik gebruik hen ook met mijn eigen douaneingebouwde programmatuur, enkel om u kerels te geven een glimp van wat het als kijkt. Ik denk niet deze apparaten zeer betrouwbaar zijn en het u maakt over de kwaliteit van het ontwerp benieuwd zijn. Dit is mijn eerste leerprogramma en ik zal andere leerprogramma's, zoals hoe te opstelling de bar maken aan uw het houden van. Zo gelieve te voelen vrij om commentaren te verlaten en als u denkt kunt u iets maken dan beter dit, doorgaan en post-it. Ook, is dit geen volledig leerprogramma zodat ben ik niet u te vertellen van plan hoe te om montages op uw apparaat te veranderen. Maar als ik iets kan gemakkelijker maken, zal ik proberen om het te maken. Gelieve te lezen dit eerste om ervoor te zorgen het werkt!

Alvorens wij beginnen, zullen wij eerst met de bar moeten verbinden.

Opening Hours